Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ziga Pavlin - Trojas nya backbjässe

Tidigare idag gjorde jag en intervju med en av de som lämnade Troja efter den senaste säsongen. Den kommer ut här imorgon. Vi pratade bland annat om alla tunga spelartapp man gjort.

Ikväll kan man läsa på smp.se att Troja värvat Sloveniens VM-back Ziga Pavlin. Det är en riktigt intressant värvning. En stor (194 cm/93 kg) , högerfattad back som producerar framåt. Nu byter Ziga huvudstadslivet i Ljubljana för Ljungby. Det gäller att man får sådana här spelare att trivas socialt för att det ska slå väl ut.

Sloveniens framfart har verkligen märkts i Sverige och i hockeyallsvenskan. Troja är det senaste laget som nu tar in landslagsmeriterat därifrån och klubbens sportchef Jerry Andersson är nöjd.

– De växer inte på träd de här rightskyttarna och Ziga Pavlin är en back som kommer bli nyttig i powerplay. Han är en back som kan ta avslut och ta för sig i kampspelet, säger Jerry Andersson till smp.se.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.