Blogg listad på Bloggtoppen.se

Simon målskytt när Sverige blev klart för semifinal

Simon Olsson är ju iväg med det svenska Inlines landslaget på VM i Pardubice. Efter att ha förlorat två av de tre senaste fick man idag en på förhand hyfsat svår nöt att knäcka då Slovenien väntade i kvartsfinalen.

Det började illa och efter första perioden hade Slovenien en 2-0 ledning men när slutsignalen gick hade Sverige vänt matchen och vann med 6-2 efter ett mål och en assist av Rögles Simon Olsson.

- Det var en bra match. Vi klurade ut dem efter en period och fick hål på dem, säger Simon Olsson till gronvitasumo.se efter dagens seger.

Så Simon och de andra spelarna i det svenska landslaget får fira midsommar med att spela semifinal imorgon klockan 18.00 mot värdnationen Tjeckien som man föll mot med 3-6 i tisdags.

- Vi har chansen. De fick två mål i öppen kasse och en sådan sjuk hemma domare. Spelare vi som vi ska och har tålamod så har vi absolut chans att vinna mot dem, avslutar Simon.



Får Simon anledning att segerdansa imorgon med?



Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.