Blogg listad på Bloggtoppen.se

Dagens "sillynytt"

Före dagens värvning av Mattias Timander så har det saknats något i Leksand. Efter Timanders signatur ser det ut som att pusselbitarna fallit på plats.
Timander känns helt rätt. Tänk Timander i backpar med Mads Bödker? Känns genast som att Mads får ett lyft då han slipper dra "hela lasset" själv.

Med 442 NHL-matcher och ännu fler elitseriematcher kommer den store Modoprofilen att vara en nyckelback, både på och utanför isen.

-----

Skellefteå gick alltså miste om sin backvärvning men istället presenterar man idag en riktigt spännande spelare, Bud Holloway.
En ung kanadensisk forward som vräkt in poäng i AHL. Utan att ha sett honom spela så ser hans cv minst sagt väldigt lovande ut.

-----

Som jag misstänkte när jag pratade med Marcus Idoff redan den fjärde maj så blev Malmö nästa klubbadress.

I veckan var jag i kontakt med Idoff och fick då reda på att det var mycket nära ny klubb men att han inte ville gå ut med mer än att det rörde sig om J20 Superelit. Kändes självklart att det var Malmö vilket bekräftades idag av Roger Öhman på Mrmadhawk.

- Det ska bli roligt att möta honom (Marcus Idoff). Alltid roligt när Malmö fiskar spelare av oss, säger Kevin Lindskoug till gronvitasumo.se.

Kevin som vet vad ett rivalskifte innebär eftersom han själv gått den motsatta riktningen, från Malmö till Rögle.

------


Om en vecka är det dags för Rögle att gå på is i Öresundshallen. Av tradition så lär det bli en del folk. Jag kommer att återkomma i ämnet när det närmar sig men boka redan nu in den 1 augusti klockan 17.15.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.