Blogg listad på Bloggtoppen.se

Mycket rörelse nu

Efter en period av ganska seg rörelse på transfermarknaden har det lossnat igen. Rögle klippte Bonsaksen i farten efter man landat Curry.

Idag har det hänt en del. Fredrik Sjöström är klar för Färjestad. En riktigt bra värvning av Färjestad som därmed har en vass arbetshäst med med över 500 NHL-matcher på sitt cv. Modo har man ju hört ligga på hårt men faktiskt inte hört något alls om att Färjestad var med på honom. Det har bara snackats om Brunnström där.

------

Los Angeles Kings stjärnan Anze Kopitar fick fart på karriären i Södertälje. Nu går hans lillebror Gasper Kopitar i brorsans fotspår och ansluter till SSK:s J20. Kanske redan aktuell för allsvensk hockey, han har åtminstone bra gener.

------

IK Ore har idag gjort en väldigt uppmärksammad värvning. Förre detta NHL-spelaren Mike Danton är presenterad som klubbens senaste nyförvärv. Han dömdes 2004 för stämpling av mord på sin dåvarande agent David Frost. Ett brott han har erkänt och suttit inne för. Nu är han sugen på att hitta ett "nytt liv" på andra sidan Atlanten. Nu kommer han alltså att spela under Jan Huokko som tränar IK Ore i division 1.

------

Precis som Mrmadhawk tidigare avslöjade så är Timmy Pettersson klar för DEL och Ingolstadt.

------

På Sportkollen.nu kan man läsa att Stefan Erkgärds öppnar dörren för hans brors lag, Vita Hästen. Känns inte troligt men man vet aldrig nu när det inte finns så många platser kvar i lagen. 





Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.