Blogg listad på Bloggtoppen.se

Jimmy Danielsson löst från Oskarshamn - Lägger av?

I januari fick Oskarshamnsmålvakten Jimmy Danielsson veta att han inte längre var önskvärd. Då drog han till Norge och tränade med en klubb där för att hålla igång. Han hade kontrakt även denna säsong med Oskarshamn men Roger Jönsson har varit klar med att man inte ville ha tillbaka Danielsson. Nu har man kommit överens om en lösning.

- En överenskommelse har träffats och han kommer inte spela med IK Oskarshamn. Vi önskar Jimmy lycka till i framtiden, säger IKO:s sportchef Roger Jönsson till klubbens hemsida.

Jimmy Danielsson var väldigt lovande som ung och har gjort det bra i klubbar som AIK, Sundsvall och Borås. Han fick även chansen i Elitserien med Timrå men slog aldrig igenom riktigt. Den senaste säsongen tillhörde han Oskarshamn men är nu free agent. Jag ringde upp hans agent för att höra om framtiden.

- Jimmy står just nu i valet och kvalet om han ska fortsätta spela eller ej. Ett beslut fattas inom en vecka, säger Joakim Persson till gronvitasumo.se.

Fortsätta spela?
Klart han ska göra det, nyss fyllda 29 år och har fortfarande många år kvar. I dag kan man läsa på Barometern att han var redo att träna med Oskarshamn på måndag om man inte hittat en lösning tills dess. Det har man nu och tydligen är Danielssons framtid oklar. Om jag får säga mitt så spelar målvakten i Norge nästa säsong.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.