Blogg listad på Bloggtoppen.se

Erkgärds och Olsson tvingas lämna Frisk Asker omedelbart

Stefan Erkgärds som spelade med Rögle i Elitserien fick lämna Leksand ofrivilligt efter förra säsongen. Ny klubb blev Frisk Asker.

Leksand skrev två plus ett år med Stefan men var inte nöjda med backens prestation vilket ledde till att man bad honom söka sig vidare. Ny klubb blev alltså Frisk Asker.
Idag har klubben stora ekonomiska problem vilket tvingat dem att säga upp kontrakten med några spelare varav Erkgärds är en av dem.

En annan som får lämna innan han ens debuterat är Marcus Olsson som innan han lämnade spelat för Malmö med framgång och var assisterande kapten där förra säsongen.

Varken Erkgärds eller Olsson har gjort klart med ny klubb men denna duo lär vara intressanta spelare för de allsvenska lagen. Om man ska tolka Erkgärds agent Finnström rätt är inte allsvenskan ett hett alternativ.

- Vi letar inte i allsvenskan förtillfället. Vi har lite olika saker på gång men vi får se vad som händer, säger Johan Finnström till gronvitasumo.se när jag ringer upp honom på onsdagen.




Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.