Blogg listad på Bloggtoppen.se

Leksand förnedrades av Mora

Leksand förlorade idag i slaget om siljan med solklara 6-1. Mora är riktigt bra förtillfället och Lückner har verkligen prickat formen i rätt tid för sitt lag. Ska bli en intressant match på onsdag när Mora kommer till Ängelholm. Har man bränt krutet ikväll eller rider man vidare på framgångsvågen?

-----

Växjö pissade på Tingsryd som föll med stora 0-7 hemma mot serieledarna. Erik Josefsson gjorde tre mål.

-----

Västerås nya slovaker fick ingen drömstart ikväll då man tappade viktiga poäng hemma mot Oskarshamn som vann efter straffar. Lubomir Vaic fick en assist till Walters 1-1 men sedan brände han en straff vilket även Jabrocky gjorde. Så en bättre start för två spelare man säkert har skyhöga förväntningar på går att få.

-----

Henrik Björklunds inhopp i Färjestad slutade med seger mot AIK men Henrik får åka tillbaka till Ängelholm utan några fler elitseriepoäng på sitt cv. Huvudsaken är väl att man vinner men jag är säker på att han mer än gärna velat imponera på klubben han tillhör.

-----

Nu väntar vi in de sista övergångarna innan fönstret stänger.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.