Blogg listad på Bloggtoppen.se

En dröm blev verklighet då jag såg Toronto-Boston Live!

Måndagen 29/11 började som vilken måndag som helst men ett samtal 7.30 förverkligade en stor dröm för mig. Det var Malin på Mixmegapol som ringde och sa att om jag håller mig tillgänglig de närmaste två timmarna så hade jag en bra chans att få sista platsen på grabbplanet. Anders Timell hade ju ställt sin plats till förfogande.
De två timmarna var inte verkliga kan jag säga, alla tankar fanns på att få åka med men man vågade inte tro på det.
Runt 9:30 ringde det igen och då var det Adam, Gry och Anders som gjorde min dröm till en verklighet. JAG fick sista platsen på Grabbplanet.

Fyra dagar senare satt jag tillsammans med 60 andra grabbar (bla Adam Alsing och Håkan Loob) från hela landet på ett plan som skulle ta oss till Toronto. Allt som hände på andra sidan känns fortfarande inte verkligt för om man tänker sig lyx så var detta strået vassare för en hockeyälskare som jag.



När vi landade på fredagen så checkade vi först in på hotellet, jag fick eget rum eftersom det var ju Anders plats från början. Vi bodde på Sheraton, ett fyrstjärnigt mitt i centrala Toronto. Efter det så träffades alla i foajen för en promenad till Restaurang Milestones för en fyra rätters, öl och ett par bananashots. Alsing beställde in minst 150-200 st för vi skulle ju skåla oss välkomna.

Dagen efter var det den stora dagen, vi skulle på kvällen se Toronto-Boston i Air Canada Center. Innan dess var det ett besök på Hockey Hall of Fame och sedan laddade vi upp på Wayne Gretskys restaurang. Ölen flödade. Sen promenerade vi till arenan och vilken jävla arena det var. Sjukt underbar! Vi var sponsrade av Bridgestone som stod för logen som var Arenans värsting, den kostar 400 000 SEK per match. Vi satt vid mittlinjen högst upp, fri bar, egen bartender, pizzabuffé under hela matchen. Bartendern var en asiat som aldrig serverat så många öl under en och samma match förut. Toronto vann matchen med 3-2 efter straffar. Carl Gunnarsson som gjort 5 mål i NHL gjorde ett av sina och var faktiskt en av de bättre. "Monstret" stod inte utan istället stod Giguere.

Dagen efter var det annan aktivitet, vi började med en vinprovning på en stor vingård som tillverkade Ice Wein. Inte gott sådär dagen efter. Efter vi var klara med det så åkte vi till Niagara fallen där vi först käkade lunch ca 180 meter upp i luften med utsikt över vattenfallen som vi sedan gick under. På kvällen käkade vi sedan på världsberömda CN Tower som var världens högsta byggnad ett tag, ända tills en shejk ville ha något högre. Tornet är 553 m högt men restaurangen vi åt i var "bara" 342 meter upp. Klart att man ändå åkte hela vägen upp och stod på ett glas golv för att se över Toronto.



Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.