Blogg listad på Bloggtoppen.se

Västerås chansar på DeMarchi

Det var Västerås som landat Matt DeMarchi. Som jag tidigare idag varit inne på så är det en rejäl chansning. Spelare från de sämre serierna i europa får ofta det tufft när det kommer till hockeyallsvenskan. Det som ligger på DeMarchis pluskonto är att han har erfarenhet från AHL, där blev det 200 matcher och 36 poäng.

Därför är det väldigt klokt av Västerås, man ger honom 10 dagars tryout. Slår den väl ut så är han gul och svart säsongen ut.

- Han är en allround-back som vi kommer ha stor nytta av. Eftersom vi drabbats av långvariga skador på både Mitell och Lundgren så känns det bra att vi får hit Matt, säger VIK´s sportchef Niklas Johansson på vik.se.

Tycker att detta ändå är ett tecken på att man vill någonting och att man inte är nöjda. Detta kan bli riktigt bra men samtidigt kan det bli pannkaka. Det är en italiensk landslagsback med amerikanska rötter.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.