Blogg listad på Bloggtoppen.se

Nevalainen skadad när Almtuna vann

Det har lirats hockey idag och förra fredagens Röglemotstånd Borås HC tog en ny skalp. Denna kväll i Oskarshamn. Borås vann med 3-2 efter straffläggning. Oskarshamns Hagelin gjorde båda hemmamålen medan Erik Andersson och Brent Davidson gjorde Borås, avgörande straffen kom från Oscar Andersson.

Oskarshamn kunde inte ta förlusten utan skyller den på frånvarande spelare.

– Vi kan trösta oss med att trots att vi har flera bärande spelare borta så tar vi poäng av ett lag som är i princip i klass med vårat, och som har i stort sett ordinarie lag, säger coach Fredrik Söderström till Oskarshamns hemsida.


-----

Det blev bortaseger även i Karlskoga. Almtuna vann med 2-1 efter att Bofors tagit ledningen. Här kom målen från Martin Thelander i Bofors och Guter och Hage gjorde Almtunamålen.

Den segern blev dock dyrköpt, Almtunas backförvärv Patrik Nevalainen skadade sig. En tå rapporteras vara av och det ska bli gips och rehab för "Neva".

-----

Södertälje SK var enligt rapporterna utspelade men föll med flaggan itopp mot AIK som vann med 2-1 .

-----

Timrå besegrade Modo med 3-2 inför hela 4317 åskådare! Per Hallin noterades för 1+1 där.


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.