Blogg listad på Bloggtoppen.se

Fokus på Schweiz


Innan förra årets premiärmatch nere i Langenthal.


Rögle är framme i Zuchwil, Schweiz. Samma ställe man var på förra året. Skillnaden i år är att man är där några dagar extra.

Förra året var jag på plats men i år blir det inte så. Hade möjligheten men då hade jag missat två matcher. Känns sådär att missa detta året men eftersom man har ett jobb och familj sidan av bloggen så är det inte alltid lätt att sätta ihop sådana här pussel. Vi kommer få bra rapporter trots allt, HD kommer vara på plats och kan nog ge oss både ris och ros från matcherna. Hemsidan kommer också vara uppdaterad med matchbilder.

Man möter Eric Beaudoins EHC Biel på fredag
, SC Langenthal på lördag, Geneve-Servette på söndag och avslutar det hela med match mot Ambri-Piotta på tisdag.
Det är tätt matchande och sena nedsläpp. Tex på lördagen möter man Langenthal med nedsläpp 20:00, räkna att de är hemma på hotellet igen 23:30 (om de käkar efter). Sedan ska man upp på söndagen och åka buss i knappt tre timmar innan pucken släpps i Geneve 14:00. Det blir alltså inte mycket till avkoppling där nere.

Det är idel bra motstånd, Langenthal är det enda NLB-laget av de fyra men förra året förlorade man där och vann mot de andra lagen som var från högsta ligan.

Lite minnen från förra årets resa. Ankomsten, Vilse i planeten, LangenthalLangnau, Bulle. Minns att de var ett jävla trummande överallt och att ishallarna var slitna och riktigt gamla byggen. Inte så man tror att det är när man hör hur mycket pengar spelare kan tjäna där nere.

-----

Om någon missat officiella hemsidans avslöjande på rumsindelning på resan så kommer den här

Jakob Lilja, Flash, Lindskoug
Sylwander, Forslund
Bengtsson, Olsson
Lindgren, Häggström
Brendheden, Alexander Johansson
Jakob Johansson, Nils Bergström
Alexander Bergström, Sondell
Glimmenvall, Fransson
Liljewall, Himelfarb
Curry, Gistedt
Panelin-Borg, Brithén










Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.