Blogg listad på Bloggtoppen.se

Jag gillar Anders Gustavssons sätt

Säga vad man vill om alla olika sätt sportcheferna använder sig av för att försöka roffa åt sig värvningar framför näsan på konkurrenter, de flesta är hemliga och säger knappt att man jagar något (läs Roger Elvenes) och sen finns det de som gärna t.o.m går ut med namn som Tingsryds Anders Gustavsson.

För några dagar sedan bekräftade han för smp.se att man var intresserade av Harlan Pratt och idag har man gjort klart med honom för resten av säsongen. Detta är inte första gången Anders avslöjar spelare han vill ha, i somras sa han länge att han ville ha Kauppila mfl.

Jag gillar att man till viss del kör med öppna kort för fansen. Det är bevisligen inget som kostar en spelares signatur, inte för Tingsryd i alla fall.

Nu har Tingsryd på kort tid förstärkt laget med två spelare, förra veckan kom David Fredriksson och nu backen Pratt som spelat flera ligor i Europa samt har 225 AHL matcher på meritlistan.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.