Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sjödell-Wiklander visade vägen mot Rögle

Ja det räckte med 28 sekunder innan Örebro gjort sitt och matchens första mål mot Rögle. Sjödell-Wiklander sätter pucken sedan man vänt ett Rögleanfall snabbt och Strömberg assisterade.
Nästa mål är verkligen så irriterande att se, Adolfsson få hur lätt och retfullt som helst åka runt kassen helt fri och sen enkelt göra hans och matchens andra mål.

------

Efter att fått en mycket tung start i första perioden, det var inte bara målen utan även spelmässigt så är Rögle inte riktigt farliga i matchen och man måste upp några snäpp i andra.

------

Simon Olsson som varit Rögles bästa poängplockare så här långt har reducerat till 1-2 assisterad av som vanligt, Brithén och Liljewall.
Rögle har som jag önskat lyft sig och har tvingat hemmalaget till en tidig timeout.
Sedan strax efter ett dåligt powerplay så lyckades Bartley kvittera Brithén ass) och nu finns känslan där som säger att Rögle vänder på matchen. Rögle vann skotten i den andra perioden med klara 12-4 vilket speglar matchbilden bra.

------

Simon Olsson är i fin form och borde väl satt läget han hade sju minuter in. Jag har alltid gillat Rögles nästkortaste spelare. Händer alltid något när han äf inne på isen. Två missade friläge men även ett mål.
När Björklund utvisades så kändes det redan klart att det skulle bli mål. Conny Strömberg satte det på pass från Gunderson. Minde är sex minuter kvar nu och orkar man resa sig en gång till? Nej, istället fick man göra ett mål till och det var samme man som både påbörjade och avslutade målskyttet idag. Matchen slutade 4-2 alltså.

------

Ännu en hederssam förlust.
Rögle är inte ett topplag i dagsläget, kan bli det runt jul men då måste man locka hit förstärkningar. Elvenes kör med en stil där han inte ens yttrar sig om och vad man söker efter. Det är helt tyst. Se på Peo i MIF, han säger inte namn men berättar att man har något spår som kan bli klart, ja det finns många sportchefer som informerar sina fans, det gör inte Rögle. Är sugen på att lägga ner en tid på att undersöka mina rykten och ska nog dyrka upp något, om det nu finns.







Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.