Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bjurling till Tingsryd?

Björn Bjurling som endast fått vakta Brynäs kasse i fyra matcher anses vara överflödig och kommer enligt obekräftade uppgifter att få lämna Brynäs efter att man värvat stjärntysken Thomas Greiss.

Frågan är nu, var hamnar Björn? Kan han tänka sig en flytt till Tingsryd som inte har en trygg sista utpost då Axel Brage inte tillhör TAIF utan Linköping så det borde inte vara otänkbart att man undersöker Bjurling.

Nu är det bara rena spekulationer men den klubben hostar ju upp hur mycket stålar som helst.

------

Mathias Trygg som tidigare ryktats till Rögle verkar ha satt sin sista potatis i Modo och allsvenskan är aktuellt enligt rykten. Tror inte att det är rätt man för Rögle i detta läget utan om man ska värva någon så ska han tillföra något direkt. Varför inte Matt Murley som gjorde succé i Linköping? Det ska väl mycket till för att han väljer allsvenskan före klubbar som Frölunda eller som det också ryktats om Schweiz men jag är lite inne på att det inte är helt omöjligt ändå.


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.