Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bor Percy i Tingsryd eller vad är det frågan om?

Då har ytterliggare ett toppnamn landat i Tingsryd, Tom Koivisto. En back med NHL-rutin och även varit väldigt framgångsrik i Frölunda. Detta är bara en i raden av alla "toppnamn" man presenterat inför säsongen. Elomo och Kauppila är andra tunga pjäser man landat.
– Det är ganska ofattbart att en sådan spelare väljer att spela för lilla Tingsryd. Samtidigt är det ett sätt för oss att visa vad vi vill, säger Tingsryds sportchef Anders Gustavsson till smålandsposten.

Ofattbart ja, hur mycket pengar har föreningen egentligen? Jag kan garantera att ingen av dessa tre finnländare hade hamnat i Tingsryd om det inte handlat om bra pengar. Hade varit intressant att veta vad lönerna ligger på. Koivisto är liksom 36 år med gott rykte och är i slutet av karriären och vill tjäna pengar. Har Percy flyttat till Tingsryd, ja man kan faktiskt undra för detta luktar "Percyvärvningar" lång väg.

När man värvar en trio från ett annat land är det stor risk för grupperingar men hoppas att Taif kommer få ut det bästa av laget nu för då kan det bära mot en playoff placering.

En annan sak som jag gillar med att Koivisto blev klar, ryktet att han var på väg har varit ute rätt länge nu och enligt Hansson och en del andra så skadar det klubben och spelarna blir dyrare ifall andra klubbar får nys om en spelare som är ledig genom rykten? Ingen kan inbilla sig att Koivisto inte fått erbjudande av andra klubbar. Det gäller bara att punga ut de pengar som krävs för att genomföra affären.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.