Blogg listad på Bloggtoppen.se

Pierre Parenteau ryktas vara på väg till Sverige

Fick ikväll ett tips från en mycket trovärdig källa om att Pierre Parenteau skulle vara på väg till Sverige och att det inte handlar om ett lag i högsta ligan vilket då innebär med största sannolikhet att Rögle eller Leksand är med i leken.

Pierre har haft det tufft att ta en plats i NHL men spelade trots det 27 matcher för New York Rangers förra säsongen. Numera tillhör han rivalen Islanders organisation men det ser alltså ut som att han vill testa något annat än AHL. Hans senaste kontrakt sägs vara värt 600 000 dollar.

En högerfattad center vars kusin Francois Bouchard har spelat tillsammans med Victor Bartley i Kanadas U18 samt att han representerat samma klubb som Simon Olsson, Baie-Comeau Drakkar. Kan det vara en röd tråd som tar honom till Rögle som är ute efter denna typen av spetsspelare? Om inte så finns det väl en liten chans att Kenny har lite kontakter i Islanders som kan tala för Rögle?

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.